4 LDD vonat széria: M28 "Mazsola"

Egyik este nehezen tudtam álomra térni, gondoltam besegítek egy kicsit a bárányoknak és valami könnyedebb vasúti szerelvényt összedobok. Így született meg ez a pici M28-as, kb. két óra alatt. Elaludni megalkotása után már gond nélkül sikerült :-)
8 studos gép a szélessége ellenére aprócska a többi batár között, kinézetre emlékeztet a 4563-as készlet mozdonyára. Nem kétség, aranyos kis gép, arányaiban próbáltam törekedni a kicsi, játszható, de valamennyire az eredeti dimenziókat szem előtt tartó kialakításra is, így bekerült az ajtó, fix a motor és valamivel rövidebb a gép, mint azt az igazi arányai adnák. Viszonyt kompakt és rém jópofa, ahogy az eredeti. Remélem nektek is tetszik, és hogy ne csak számítógépen maradjon a munkám, alul találjátok az építési útmutató és LDD fájl megosztását.

Jó építést!


Az .xps építési útmutató letölthető INNEN.
Az .lxf LDD fájl letölthető INNEN.

4 megjegyzés:

 1. Szép!
  Jutalmul íme egy kívánságlista:
  -Nohab (M61)
  -Gyík (M63, kíváncsi leszek a döntött szélvédőre)
  -Árpád sínautóbusz (Muhahaha, ívek mindenütt)
  -kocsik (Bhv, halberstadti, régi By-k, Bko és hasonlók)
  -Bzmot és MDmot
  -424, 411 (Truman),DSA 109, csak hogy gőzösök is legyenek
  Na, most már karácsonyig van esti mese :D

  VálaszTörlés
 2. Na igen, a Jézuska meg majd meghozza, igaz? :-D

  Készülget néhány, ilyen-olyan, Az M63-asra már most van megoldásom, pedig 2 perce nézegetem. Furcsa egy kinézet, az biztos.
  A Nohabhoz a most kiadott friends készletből lehetne szépet építeni, de egy gond van. Az LDD-ben nincsenek benne ezek az elemek (miért, nem tudom).

  Kocsikat csináltam párat, de csak nyugalom. Rékocs a főnök, rengeteg cikk vár posztolásra, nem kell elkapkodni semmit sem, úgy érzem már így is, hogy túlontúl előtérbe került a vágányos vonal más rovására.

  VálaszTörlés
 3. Ez valami aranypofa:) Gratula!

  VálaszTörlés