4 Szolgálati közlemény

Tudom, hogy irtó rondán néz ki most a blog, de az a helyzet, hogy a több hete futó dinamikus nézet látványossága ellenére sok hiányossággal küzd. Amíg megtaláljuk a megfelelő megoldást, kérlek benneteket, a tartalomra koncentráljatok. Mi igyekszünk :)

4 megjegyzés:

 1. De, lehet kommentelni mac-ről, maradjon kééérlek!

  VálaszTörlés
 2. Észrevettem a változást. :)
  Nekem is jobban tetszik ez, mert a réginél az egér görgőjével sikerült akaratlanul a bejegyzések között váltanom. A tartalom pedig jó!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos a blogmotor sem az igazi, ráadásul a dinamikus nézeteknél nagyon sok játékra nincsen lehetőség, sőt, szinte zéró a variálhatóság. Az egyszerű sémáknál viszont sokat kell szerkeszteni az elfogadható küllemért, ezt próbáljuk valamilyen formában eszközölni. Előbb, utóbb kialakul az új felület, csak dolgozni kell rajta :-)

   Törlés
 3. Volt jó a kinézet, volt rosszabb, de a tartalom változatlan. És ez a lényeg. Majd kiötöltök valamit! A vicces az, hogy mire megszoktam a másikat, ez lett. :D De végülis egyszerű oldal, még ha nem is olyan szép. A felületes olvasók talán elpártolnak, de egy keménymag biztosan marad. :)

  VálaszTörlés