2 Legends of Chima

A LEGO 2013-ban debütáló új témájáról hivatalos képek még nincsenek, de a háttértörténetről már tudható egy kevés a LEGO Kocka jóvoltából. (Azt nem értem, miért csak a Facebookon van oldaluk.)

"A Chima királyság egy varázslatos vidék, amely fölött rendkívül fejlett állatfajok uralkodnak. Ezek a teremtmények az emberekhez hasonlóan járnak és beszélnek. Járműveket vezetnek, gépeket használnak, és bámulatos kastélyokban, erődökben élnek. De nehogy tévedésbe essünk: ezek állatok, karmokkal, fogakkal, farokkal és némelyik szárnyakkal felszerelve. És most háborúznak egymással.

A Chima királyság, amely valaha tiszta, természetes paradicsom volt, állig felfegyverzett állatfajok barbár csataterévé változott. A legjobb barátok váltak egymás esküdt ellenségévé. Könyörtelen fegyverek rombolják az egykor szent templomokat. Vérszomjas járművek rontanak dühödten egymásnak halálos, erdei párviadalokban.

A teremtmények ádázul küzdenek egy szupererős elem, a Chi nevezetű természetes erőforrás fölötti uralom megszerzéséért, amely az élet és az elképzelhetetlen pusztítás forrása is egyben.

Csak néhány bátor hős érti meg a Chima-ban a Chi igazi természetét, és azt, hogy ennek helytelen használata Chima teljes megsemmisüléséhez vezet. Az ő történeteik, és azoké, akik meg akarják semmisíteni őket, a következő néven ismertek: THE LEGENDS OF CHIMA..."
Ettől nem lettem okosabb,  legfeljebb csak annyiban, hogy ez sem lesz egy tündérmese. Szörnyek, fegyverek, háború - hát nem tudom... kell még egy ilyen?

(Az Árkádban nyílt LEGO Monobrand Store-ról itt olvashattok.)

2 megjegyzés:

  1. Nem, szerintem nem kell. A zombis CUUSOO projekteket persze lehúzzák, aztán kiadnak ezer zombis készletet jobbára Time Cruisers színvonalon. Lőfegyver nem lehet (csak egycsillió licenszelt készletben) de a belek kiontását célzó változatos fegyverarzenál hadd jöjjön. Pöfögök csak, ne hallgassatok rám, néhány új, használható alkatrészt biztos elsütnek, aztán a sok fan, meg a Ninjago-ba bepörgött népek és az utánajövők majd jól megveszik ezeket is.

    VálaszTörlés
  2. Hehe, csak visszahozták a Fabulandot! ;)
    "Ezek a teremtmények az emberekhez hasonlóan járnak és beszélnek. Járműveket vezetnek, gépeket használnak, és bámulatos kastélyokban, erődökben élnek. De nehogy tévedésbe essünk: ezek állatok [...]"

    VálaszTörlés