12 Creator-vonat érkezik

Nem akartam hinni a szememnek! A Creator téma Expert altéma jövőre egy vonatkészlettel áll elő, a 10233 Horizon Expresszel. Az 1351 elemet és 6 minifiget tartalmazó szett igazi kuriózum a Creator égisze alatt. Meglepően jó külső (korunk nagy sebességű utasszállítója), részletesen kidolgozott vagonbelsők és minifigsereg fogad minket.
TGV

Első osztályú kiszolgálás

Masinisztanő!
Motorizálható!
Alternatíva nem tudom, lesz-e, a doboz hátuljáról nincs fotó. Ha nem, akkor végképp nem értem, miért is creatoros készlet ez, de végül is teljesen mindegy, jó lesz ez, na!

l képek via Brickset l

12 megjegyzés:

 1. Gonosz LEGO!!! Hacsak nem hoznak ki egy Fokker DR1-et, a vége az lesz, hogy ezt is megveszem!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon pöpec, de nekem ez a creator téma így furcsa. Eddig se ember, se motor nem volt benne, de ha lesz plusz 2 alternatíva, akkor jöjjön így :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De volt ember, meg motor is! Ember először tavaly ebben: http://www.brickset.com/detail/?Set=5766-1
   motor meg egész régen: http://www.brickset.com/detail/?Set=4957-1

   Törlés
  2. Én akkor lemaradtam kellőképpen :-)
   Azért ez a dobás simán befért volna a citybe, ott jobban vinnék plusz kis körítéssel, úgy hiszem. A lényeget figyelembe véve azonban ez mindegy.

   Gondolom a motor és egyéb PF dolgok külön vásárolandók :-(

   Törlés
  3. A motorizálhatóság úgy oldható meg, mint a Maersknél, lehet vásárolgatni. És persze sín is kell.

   Upgrade your model by adding LEGO Power Functions 8878 Rechargeable Battery Box, 8887 Transformer 10V DC, 8884 IR Receiver, 8879 IR Speed Remote Control, 88002 Train Motor and 8870 Lights. via Brickset

   Törlés
 3. Én is tegnap láttam, valóban jó. Végre egy vonat, aminek nem egy darabból van az orra. Nagyon klasszul néz ki, tényleg részletes és kidolgozott. Gondolom motorizálni nem nagyon lehet és sin sem jár hozzá. Sebaj, jól sikerült (de, h miért nem lett pl. a city része, mint train? Na ezt csak Legoék tudják! :-) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az utolsó képen látszik az "IR vevő" megépítve kockákból szóval abszolút PF ready, és 9v motorral is kompatibilis.

   Törlés
  2. Sőt, a fotókon 9v motorral szerelt :-)

   Törlés
 4. Ok, látom, alá is van írva a kép alá, bocsi! :-)

  Akkor pláne nem értem, h miért ebbe a sorozatba tették bele.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néha olyan, mintha a "Lego" manapság a creator lenne, a többi pedig (na jó, erős sarkítás, vigyázat) olyan játék/ninja bázis/tűzoltóállomás/stb amit a TLC gyárt. Hátoldali legózást figyelembe véve különösen :)

   Törlés
 5. LEGO-éknál úgy látszik nincs nagy mersz; egy 1981-ben 380,4km/h-s sebességrekordot felállító darabbal próbálkozni 2013-ban... :)
  [http://en.wikipedia.org/wiki/File:Cd41-0015g.gif]
  Minifigskálára tessék átszámítani, és megdönteni a rekordot!

  Vonatimádóknak persze kötelező lesz két szettet venni, hogy a szerelvény vége is szabályos legyen. Ezzel az ügyes húzással a LEGO másfélszeres bevételre tesz majd szert 2012-höz képest:)

  VálaszTörlés