2 Befagyott játszma

Brandon Griffith galaktikus sakkvízióját már láthattátok itt a blogon. brickplace custome a fagyott bolygón folytatja a játszmát.

Még több kép itt.
l via Hoth Bricks l

2 megjegyzés:

 1. Amellett, hogy dicséretes ötletességgel készült (külön jópont az alant rejtőző Millenium Falcon) egy kis kukacoskodást azért mellékelek (kiemelve, hogy ez nem abszolút igazságot, csakis az én látásmódomat tükrözi, miként pl. az is, ha egy fánkól azt mondom, nem ízlik, holott én egyáltalán nem is tudnám elkészíteni [mondjuk elvileg tudok fánkot sütni, csak sosem próbáltam]):

  - Ha már két hoth-i állatka is megjelent, egy-egy mindkét oldalon, akkor:
  A) a hószörny és a tauntaun miért nem ugyanolyan szerepet töltenek be?
  B) a hószörnyből miért csak egy van a táblán?
  C) mi köze a hószörnynek a birodalomhoz?
  - Az uralkodót elrejtő energiafal(?) nagyon zavar
  - Boba Fett mi a jóistent keres ezen a helyen, pláne a befagyott Solo-val?
  - Dettó ez a kérdés Lando Calrissiannal kapcsolatban is (fagyott Solo-t leszámítva)
  - A Dagobah/Yoda életképet mondjuk betudom Luke kibővített látomásának, pláne, hogy Vader szobájáról és az uralkodóról is egy nagyívű gesztussal inkább elfelejtek érdeklődni, hiszen ez utóbbiak azért csak a sötét oldal vezető személyiségei abban az időben.

  A többi tetszik, nagyon is. A hósiklók bedöntése szerintem istenien sikerült, a mini AT-AT-k és AT-ST-k meg amúgy is nagy kedvenceim
  A sakktábla mezőinek szikla és hó színe nagyon bejövős, csakúgy, mint a hófödte sziklák, amik az egészet tartják, a jégcsapos barlanggal egyetemben. Vader papa pihenője/öltözője/mittudoménmije jó ötlet, de kisebb alkatrészekből talán jobb és menőbb lehetett volna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jogos :)) de azért van benne tényleg sok jó ötlet, plusz jól néz ki.

   Törlés