6 A zöld legyen zöld, pláne ha homok!

Elég bosszantó hibáról számol be a Hot Bricks a 10228 Haunted House kapcsán. Gtoyan hívta fel a figyelmet a Sand Green kockák igencsak változó árnyalati különbségeire. 


Mivel borsos árú készletről van szó, ráadásul a homlokzat színét ez a bizonyos homokzöld határozza meg, remélem, minél kevesebb legózót ér utol ez a kellemetlenség.

l via Hot Bricks l

6 megjegyzés:

 1. Nagy erőkkel meg kell rendelni a színhibás darabokat, ha kell, addig amíg az összes rendbe nem jön. Így persze lesz egy garnitúra szabad, egyforma árnyalatú, de a többivel nem passzoló homokzöld eleme az embernek, meg végre jó lesz a készlet is, tehát jó esetben dupla haszon. Negatív tapasztalatom is van, PotC készletben színhibás sötétzöld darabok miatt próbáltam jókat rendelni, de az újak is színhibásak voltak, továbbá a Friends kávézójában a nagy piros féldomború elemek részben alakhibásak voltak, ám a lerendelt újaknak már mindegyike alakhibás. Nagy szomorúság ez.

  Link (csak angolul): http://service.lego.com/en-us/replacementparts/
  Telefon (9.00-17.00 közt, magyar): 06-80-018-910

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én még nem futottam bele hibába, de hogy a csere is hibás legyen, ez azért tényleg rosszul hangzik.

   Törlés
 2. Csak remélni merem, hogy a 10226ban nem fog ilyen előfordulni, mert akkor nem tudom mit csinálok...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :))
   Elég sok végigjátszás van fent a madárkáról, és eddig még nem találtam bejegyzést hibáról, úgyhogy szerintem nem lesz gond.
   Ha meg mégis, akkor érdemes tényleg minél hamarabb cserét kérni, mást nagyon nem tudsz tenni.

   Törlés
  2. Engem már nem érdekelnek a végigjátszások. Lesz sajátunk! :D Azt a kb. 4 hónapot meg végképp kibírom. :-)

   Törlés
 3. Sajnos nem sand-green specifikus a probléma, hanem sztenderd színeket is érint... ráadásul az illeszkedéssel és a tartóssággal is bajok vannak. Nem ritka a fél mm-es illeszkedési hiba sem manapság és könnybben is repednek meg a kockák, mint régen...

  VálaszTörlés