1 A legófoci története képekben 3.

Van már stadion, van már elég lelátó, most már csak a játékosok és a csapatok hiányoznak. Igazi minifigkavalkád következik a teljesség igénye nélkül.
Az 1998-ban Town téma alatt futó készletecskék egy világválogatottat (sem) hoznak össze, komoly futballnemzetek hiányoznak. (Például a tegnap esti döntőt sem lehetne lejátszani, ha szigorúak vagyunk.)
A 3304-es holland, 3305-ös skót, 3317-es német, 3318-as angol, 3320-as osztrák, a 3324-es világpolgár és a 3306-os kapus egyszerű figurák rezzenéstelen figmosollyal, az öltözékük sem utal arra, milyen sportot űznek. Az egyhangúságtól a bírók (3303) sem menekülnek.
Izgalmasabbnak ígérkezik a Sports téma, amiben a különböző színjelzéssel ellátott csapatokat nagyon pofás csapatbusz szállítja. A figek mimikája is változatosabb, minden szín esetében ugyanazokat a karaktereket találjuk.
3406 Blue Team Transport (a kapust leszámítva ugyanaz)
A hölgyekről sem feledkeztek meg, egész kis ütős csapat állt össze:

 
A 4444-4453-ig futó sorban a különböző posztok (védő, középpályás, csatár) játékosait találjuk meg.
Nem egy Cé Ronaldo


Fontos a félelemkeltés a védelemnél 
Csak felhúzta a mezt a fotózásra, nem hivatásos
Tettre kész hálóőr
A régi, karakteres, csíkos felső
Kicsit jellegtelennek találom ezeket a figurákat, nem igazán lehet kivenni, milyen sportot űznek, de nyilván nagyon befolyásol a mostanában megjelent olimpiai exkluzív minifigsorozat minősége.

1 megjegyzés: